Inspirerend leidinggeven

Een inspirerende leider is wijs, betrokken en open. En vooral
zichzelf. Het is essentieel dat u als leider één bent met wat u denkt, voelt en doet. En dat uw intentie en potentie samengaan.

Als u met hoofd én hart de koers bepaalt, dan zult u ook genieten van de onderneming zelf. Bovendien werken anderen dan graag en vanzelf met u mee.

Charisma
Tijdens een coachings- of trainingstraject op maat leert Bron u de kunst van inspirerend leidinggeven. U zult ontdekken dat u invloed en gewicht op een eerlijke en natuurlijke manier kunt aanwenden. U wordt bewust van uw eigenheid en leert daar ook trouw aan zijn. Zo krijgt u vanzelf die charismatische uitstraling waar mensen zo enthousiast van worden. En u haalt het beste naar boven, in uzelf en in een ander.

Hoofd, hart en handelen
Bron zorgt voor reflectie en verdieping, geeft u inzichten en oefeningen, afgestemd op uw vraag en werksituatie. Hierbij krijgen hoofd, hart en handelen evenveel aandacht.

Hoofd: We staan stil bij de invloed van het brein en de kracht van de gedachte.

Hart:
U kunt meester worden over uw gevoelswereld. U leert bewust verbinding maken met uzelf en met anderen.

Handelen:
U krijgt gereedschap om het geleerde in praktijk te brengen. U kunt merken dat het werkt.

De aanpak van Bron sorteert al binnen korte tijd effect: de werksfeer wordt prettiger, de bedrijfsvoering wordt duidelijker, creativiteit neemt toe. U kunt veel gemakkelijker schakelen van zaak naar hart en van beleid naar persoonlijk contact. Door uw inspirerend leiderschap zullen mensen zich veilig en gezien weten en met plezier met u meedenken.

Ook voor u maakt Bron graag een plan van aanpak. U kunt contact opnemen met Tineke Meyers.

terug       
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl