Workshops en scholing

Bron geeft geregeld workshops en trainingen. Hierin staan be-
wustzijn, beweging, bezieling en gezondheid centraal. klik op de button 'nieuws ' om te lezen wat er nu of binnenkort te doen is.

Om uit het woud van trainingen een keuze te kunnen maken is het goed te weten dat Bron al vanaf 1980 ervaring heeft met het geven van trainingen, scholing en lezingen.

Bron stelt zelf haar unieke trainingen samen. Door een ruime kennis en lange trainingservaring wordt zowel het voordeel van het samenzijn ervaren als de zorgvuldige persoonlijke aandacht. Klik op reacties om te lezen wat cursisten van de trainingen vinden.

Training met een missie
Bron wil met haar training graag bijdragen aan:
een ruimer bewustzijn / intenser voelen en zijn / een open hart / een mooiere wereld / het bewustzijn van morgen.

De trainingen zijn bedoeld tot groei van je eigen kracht, je zelfsturend vermogen, je zelfhelende vermogen en je verbinding met de wereld.

Met een training door Bron gegeven kiest u ook voor:
nieuwe inzichten en ontwikkelingen / een duidelijke levensvisie / het perspectief van de natuurlijke logica / een ruime integrale kennis / ziel, hoofd, hart en handen krijgen gelijktijdig en gelijkwaardig aandacht / inzicht, ervaring en oefening gaan samen / dynamiek naast verstilling - alleen naast samen - intensiteit naast ontspanning / een lichte, hartelijke en veilige sfeer / een lange ervaring / een certificaat van Bron

Scholing en lezingen voor groepen
Als vereniging, club of groep kunt u vragen aan Bron om een module of een lezing te verzorgen. Er zijn talloze on-
derwerpen die de moeite waard zijn om te bespreken.

Of het nu gaat over bezieling en bewustzijn, over groepsgevoel of eenzaamheid, over pijn of genieten. Of het nu gaat over hoofdpijn of spierproblemen, over voedsel of verlangen, over brein of ziel. Over denken of energie.

Een lezing van Bron is verfrissend en leerzaam. Het is ook mogelijk om Bron een discussiemiddag of avond te laten organiseren. Kijk voor scholing bij Bron 'Organisaties'

Spreekt de benadering van Bron u aan? U kunt voor een afspraak contact opnemen met Tineke Meyers. Telefoon: 062-5480305

terug       
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl