Trajecten op thema

De trajecten op thema zijn overzichtelijke routes, met een specifieke focus. Bron heeft voor vijf thema's een plan van aanpak gemaakt:

'Welk voedsel past bij jou?'
'Stop je verslaving!'
'Tot ontspanning komen'.
'Durf jezelf te zijn!'
'Halfjaarlijkse balanscontrole.'


Welk voedsel past bij jou?
Gezond eten en je fit voelen staat erg in de belangstelling. De schijf van vijf is aangepast. Maar is het zo dat alles wat aangeraden wordt ook voor iedereen goed is? Nu, dat is niet zo. Wanneer we kijken naar voedsel als energie worden heel andere dingen belangrijk. Hoe verteert jouw lichaam bijvoorbeeld witlof, boter, of volkorenbrood?

Bron kan je wegwijs maken in wat je wel en wat je beter niet kunt eten. En ook hoe je dat in je lichaam kunt voelen. We testen op welk voedsel je gevoelig reageert en ook waar je fit van wordt en waarvan juist niet. Dit traject van Bron vindt plaats in 3 consulten en gebruikt daarbij testmethoden zoals kinesiologie en de biotensor.

Stop je verslaving
Verslavingen zijn vervelende, verleidelijke en hardnekkige belemmeringen. Dagelijks voer je van binnen een gevecht. Afvallen, stoppen met roken of drinken: je bent er van binnen altijd mee bezig.

Bron wil je helpen met een aanpak die he-
lemaal op jou is toegespitst. We gaan aan de slag en pakken je verslaving aan zodat je jezelf weer herkent als een krachtig persoon die de regie in eigen hand heeft.

In de 7 consulten kijken we naar de invloed van de verslaving, naar de triggers en naar de belemmerende patronen. We werken aan energieblokkades, en tot slot maak je samen met Bron je persoonlijke manifest. Er wordt gebruik gemaakt van testmethoden en deblokkeringstechnieken zoals kinesiologie, cranio-sacraal werk, ReMDR en EFT.

In dit traject kun je afscheid nemen van je verslaving en heb je de kans om je bewustzijn en je keuze te verruimen. Het heeft effect op je totale persoonlijke ontwikkeling.

Tot ontspanning komen
Omdat Bron een lange training en ervaring heeft op het gebied van ontspannen is het de moeite waard om dit traject te volgen. Een individuele begeleiding in 7 consulten om jezelf werkelijk te kunnen ontspannen. Hier gaan we naar kijken:
Wat is stress en wat is ontspanning / vergroten van het lichaams-
bewustzijn / kracht van gedachten en ontspanning / ademhaling en ontspanning / lichaamsbeweging en ontspanning / visualisatie en verstilling /lekker slapen.


In de 7 consulten leer je veel over de kracht van je gedachten, het bewustzijn van je lichaam en je zelfhelende vermogen.

Durf jezelf te zijn
Jij bent een uniek wezen. En dat is ook de bedoeling. 'Durf jezelf te zijn' is een traject dat afrekent met onzekerheid, overmatige aanpassing en gebrek aan bezieling. Je krijgt jouw Zelf in beeld.

In 7 sessies gaan we aan de slag om je zelfvertrouwen en uniek zijn stevig te gronden. Je zult zien dat het heel anders kan. Trots de wereld in en strooien met je gaven. Zo ziet het traject eruit:
De werking van angst en van vertrouwen / het diepe verlangen / belemmerende patronen / energie en uitstraling / expressie / persoonlijk manifest

Halfjaarlijkse balanscontrole
Wat je voor je auto doet, doe je dat ook voor jezelf? Bron vindt preventie heel belangrijk. Wat je wint en wat goed voelt, wil je graag behouden.

Daarom is een halfjaarlijkse balanscontrole™ zinvol als je al contact hebt gemaakt met Bron. Omdat er ook ruimte is voor behandeling van de onbalans, voel je je daarna weer echt lekkerder.

Via je hele energiesysteem, chakra's, meridianen houden we het volgende in het licht: je gevoel van bezieling / je emotionele balans / je lichamelijke vitaliteit / je bioritme en stressfactoren / actuele thema's / je belangrijkste relaties.

De balanscontrole™ duurt 2 uur. Er is ruimte voor inzicht, behandeling en advies. Als het nodig is om nog een vervolgconsult te doen dan wordt dat daarna afgesproken.

Spreekt de benadering van Bron je aan? Voor een afspraak kun je contact opnemen met Tineke Meyers, telefoon: 06-25480305

terug       
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl