Coach voor relaties

Als je je in liefde met elkaar verbonden hebt, heb je de wens om samen oud te worden. Want een duurzame relatie is een prachtige uitdrukking van leven, liefde, verbondenheid en groei. Terwijl jullie heel verschillend zijn hoop je alles te kunnen delen en elkaar tot in alle cellen te begrijpen.

Een intieme en duurzame relatie is echter niet vanzelfsprekend blijvend. Daar zijn weinig mensen zich van bewust. Wanneer je er niet bijblijft, verdwijnt in je belangrijkste relatie de passie, het vertrouwen en de zorgvuldigheid. En uiteindelijk het gevoel van liefde.

Groeimomenten
Er zijn namelijk verschillende groeimomenten waar ieder van jullie bewust of onbewust doorheen gaat. Groeimomenten zijn onontkoombaar en natuurlijk. Zoals een kind groter wordt en rijper, zo ontwikkelt zich ook een relatie. Jullie zijn een spiegel voor elkaar. Jullie delen ervaringen, schrijven samen geschiedenis. Zo groeit Liefde.

Groeimomenten dienen zich vaak aan als gevoelens van leegte of crisis. Zinnen als: 'Alles is vanzelfsprekend' 'Je hebt te weining aandacht voor mij' 'Het is een sleur aan het worden' 'Ik voel me alleen' 'Wanneer hebben we nog eens tijd voor elkaar' 'We vrijen al zo lang niet meer'.

Wanneer je merkt dat je partner zich herhalend op deze manier uitdrukt, raadt Bron je aan om in actie te komen. Deze herhalingen kondigingen de komst van een crisis aan. Een relatiecrisis drukt het diepe verlangen en de noodzaak uit van Groei.

Bron als ervaren coach
Het is helemaal niet nodig en ook niet mogelijk dat je weet wat jullie relatie betekent in het duurzaam samenzijn. Het is wel erg belangrijk dat je open staat voor inzicht en vernieuwing. Je met hart en ziel verbinden is een levens-
kunst. Liefde heeft scholing nodig, zoals al het andere waar je goed in wil worden.

Bron biedt daarom inspirerende en hartelijke coaching aan. In een open en veilige sfeer waar het niet gaat om goed of fout, schuld en boete. Het gaat wel over pijn, onwetendheid, bewustwording en ongekende vermogens.

Reacties
Heel veel relaties hebben de weg naar Bron al gevonden en zij hebben daar geen spijt van. Hier zijn een paar reacties:

'Ik heb nooit geweten dat ik zo gevoelig ben.' 'Wat ben ik blij dat we nu echt met elkaar praten.' 'We kiezen nu wat belangrijk is voor onze relatie.' 'Ik heb mijn vrouw zo lang niet meer echt gezien.' 'Vrijen heeft een nieuwe betekenis gekregen voor ons.' 'Mijn leven is nog nooit zo intens geweest als nu.' 'Ik besef dat ik heel veel van mijn man houd, meer dan ooit.' 'Wat zijn we rijk samen.' 'We vechten niet meer om gelijk, we helpen elkaar.' 'Wat nooit woorden kreeg heb jij woorden voor ons gegeven. Daar zijn we heel dankbaar voor.'

Als het echt niet anders kan
Wanneer relaties blij beginnen en eindigen in koud afscheid, dan komt dat omdat te weinig beseft wordt dat een intieme relatie altijd om ontwikkeling vraagt. Om blijvende betrokkenheid en zorgvuldig contact.

Bron is een tijger als het gaat om de kwaliteit en het behoud van een relatie. Soms is het echter niet te voorkomen. Het kan zijn dat er werkelijk geen groei meer mogelijk is en dat een van jullie echt wil stoppen. Een ingrijpende gebeurtenis. Ook dan kun je bij Bron terecht.

Preventie
Je kunt een verwijdering voor zijn. Begin zo snel mogelijk aan coaching wanneer je besluit om samen te gaan leven.

Preventief. School je in de omgang met elkaar. Leer elkaars taal verstaan. Leer de lichaamstaal lezen. Er is zoveel extra te ontdekken door coaching. Het maakt je nieuwsgierig en verwonderd.

Spreekt de benadering van Bron je aan? Voor een afspraak kun je contact opnemen met Tineke Meyers. Telefoon: 06-25480305terug       
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl