Integraal en natuurlijk

Omdat je geest, brein en lichaam onlosma-
kelijk met elkaar verbonden zijn en alles elkaar be´nvloedt, behandelt Bron je vragen integraal. De vele invalshoeken worden snel en deskundig onder de loep genomen.

Ergens springt iets in het oog wat van groot belang is. En dat zal de focus voor de guns-
tige beweging worden. Wanneer die beweging ontstaat, wordt alles gunstig be´nvloed. Doordat Bron kennis heeft van de natuurlijke levenswetten kan er ruimte gemaakt worden voor jouw zelfhelende vermogen en voor je groei.

Alles is Energie
Zowel in het oude China als in de moderne metafysica is alles energie. Licht is energie, geluid is energie. Jij bent energie. En daarom altijd in beweging. Energie is de alles verbindende kracht en is tijdloos, grenze-
loos en vrij vormbaar.

Het bestaan van energie kun je in eindeloze varianten waarnemen. Bij warm weer kun je de hitte zien bewegen boven de weg. Je lichaam zet voedsel om in warmte, lading, energie. Je voelt je 'energieker'. Inspanning kost energie en bezieling maakt energie vrij. Levensenergie is van de hele natuur.

Je helende vermogen
Wanneer je niet lekker in je vel zit, wordt je unieke energiestroom belemmerd. Ergens is teveel en ergens is te weinig energie. Je vermogen om steeds terug te komen in een dynamisch midden, is verstoord. Dit heeft effect op je gevoel van gezondheid en op de manier waarop je naar jezelf en naar de wereld kijkt.

Bron gaat met je in gesprek en werkt bij het behandelen mee om je energiestroom weer vrij te maken. Je zelfhelende vermogen doet de rest. Het effect is dat je nieuwe inzichten krijgt. Je bewustzijn groeit. Je voelt je vitaler en pijn en moeheid worden minder. Je krijgt steeds meer sturing over je eigen leven. Je wordt steeds meer wie je van oorsprong bent.

Spreekt de benadering van Bron je aan? Voor een afspraak kun je contact opnemen met Tineke Meyers. Telefoon: 06-25480305

terug       
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl