'THE BIG REALITY' , maak contact met verborgen werelden

Scholing voor professionals: jaarprogramma start in Januari 2011
Voor:
• Beginnende therapeuten en ervaren therapeuten die inzicht willen krijgen in het fenomeen ‘informatiegeneeskunde’. Daarnaast ben je geïnteresseerd in de aangeboden behandelvormen.
• Alle professionals in de geestelijke en lichamelijke gezondheidszorg die zich in deze materie en deze behandelvormen willen verdiepen.
•Professionals die behoefte hebben om hun blik te verruimen en affiniteit hebben met deze materie zijn van harte welkom
• Studenten niet reguliere geneeskunde


Doel
Doel: Het is tijd om mijn kennis en ervaring aan therapeuten en anderen over te dragen. Er is een nieuw bewustzijn nodig omdat er een grote transformatie gaande is in de gehele wereld. Het gaat om de shift van “oorzaak-gevolg’ denken naar ‘eenheid’ denken. De omslag van driedimensionale naar meerdimensionale werkelijkheid. Het ontstijgen van het derde chakra en thuiskomen in het hart. Deze transformatie is net zo omvangrijk als het moment waarop de platte aarde een ronde aarde werd.

Missie
Mijn missie is mijn passie. Mijn passie is mijn missie. Het Hartbewustzijn te doen ontwaken in het echte contact en te laten zien en ervaren dat liefde heelt. De verwondering weer wekken voor de immense schoonheid van oneindige creatie. Daarnaast stimuleert deze scholing je om out of the box denken (een box is immers ook driedimensionaal) en oude waarheden los te kunnen laten. Daarbij gaat niet alleen om voelen en doen, maar ook om goede informatie.

Opzet: Inzicht + Ervaring = Groei
Het scholingsprogramma heeft een logische opbouw. Eerst is er ruimte voor nieuwe inzichten zodat je Bewustzijn kan groeien. Vervolgens kun je de inzichten Ervaren waardoor ze Levend worden, werkelijk en waardevol. Je krijgt hier tools voor aangereikt zoals de aangeboden behandelvormen.

Inzicht en Ervaring kunnen niet zonder elkaar. Kennis gaat leven als hij voelbaar wordt. Ook de AHA erlebnis is lijfelijk voelbaar

Dagprogramma's
1. DE NIEUWE PROFESSIONAL
Op de meeste opleidingen word je geschoold in ethiek en de juiste afstand en nabijheid. In deze scholing vertrekken we vanuit een geheel ander paradigma. Hartelijke professionaliteit. Ik neem je mee op het avontuur van binding, intimiteit en aandachtige aanwezigheid. Vanuit deze aanwezigheid ben je in staat om verborgen werelden te betreden. Je zult merken dat ze veel reëler zijn dan verondersteld.

Praktijkgedeelte:
Gerichte meditatie en het gesprek
In de meditaties en de gesprekken zul je in jouw eigen hart ankeren wat door mij in mijn verhaal in her-innering is gebracht. Het is een gevoel van thuiskomen in je eigen hart. Je zult merken dat je vanuit dit hartbewustzijn prachtige ontmoetingen zult hebben.


2. ALLES IS TRILLING
Dit is een cruciaal thema. Want dit zinnetje wordt maar al te gemakkelijk uitgesproken maar hoe werkt dat dan eigenlijk? En wat betekent dat in je praktijk?

3. INTENTIE
Vroeger zei mijn moeder altijd: maar kind, ik heb het toch goed bedoeld. En dat was voor haar ook werkelijk waar. Maar wat zei ze eigenlijk en welke consequentie had deze uitspraak.? Intentie is een zeer belangrijk woord in het creeëren van een gewenste situatie. Daarom besteden we er zorgvuldig aandacht aan.

Praktijkgedeelte: Creëren van een gewenste situatie
Wishfull thinking is niet zo eenduidig als gedacht wordt. We brengen verschillende vormen intentie in praktijk en je kunt ervaren welke reacties hieruit voortkomen.

4. HOLOGRAFISCHE WERKELIJKHEID EN HET ‘TOEVAL’
Hier ga ik een ingewikkelde materie proberen eenvoudig uit te leggen. Toeval bestaat wel. Maar het zit ingenieuzer in elkaar dan dat je van een toeval zou verwachten
We weten al dat moleculen niet de kleinste deeltjes zijn waaruit alles bestaat. Ik praat je bij t.a.v. het voortschrijdend inzicht . Binnen dit thema komt ook de kracht aan bod van symbolen en getallen.


5. INTUITIE EN INFORMATIE-OVERDRACHT
Intuitie is een verworden term. Aanvoelen heeft niets te maken met gevoel. Maar hoe werkt het dan werkelijk? Want intuitie is werkelijk. Graag deel ik de ontdekkingen en de kennis die ik in de afgelopen 30 jaar heb gedaan. Ik kan mijzelf heldervoelend noemen en ik ga je proberen te vertellen hoe dat gebeurt.

*Praktijkgedeelte
Reading.
Mijn verhaal gaan we in de praktijk brengen. Ik leer je eerst om het energiesysteem te voelen van chakra’s en aura. Vervolgens gaan we toetsen of mijn verhaal klopt als je het in praktijk brengt. Je zult verbaasd zijn.


6. HOE ONTSTAAT EEN TRANSFORMATIE?
Het transformatiemoment is een wonder. We gaan ons verdiepen in de condities waaronder een transformatie plaats kan vinden en we gaan het bewust beleven.

Praktijkgedeelte:
Het faciliteren van een transformatiemoment.
Dit hele jaar staat in het teken van Aanwezig Zijn. Het is wonderbaarlijk hoe voelbaar het transformatiemoment is. Ik kan het je vertellen maar wanneer je het ervaart, gaat het niet meer bij je weg. Het is het verschil tussen het lezen over een land en er zijn. Het transformatiemoment ont-staat en daarom is het belangrijk dat je leert hoe je dit kunt faciliteren. Zo wordt het ontdaan van elke willekeur.

7. INFORMATIEGENEESKUNDE EN WERKELIJKE INTEGRATIE
Informatiegeneeskunde is niet hetzelfde als energetische geneeskunde. Informatiegeneeskunde is de geneeskunde van de morgen. Laat ik je inwijden hierin en we besteden ook aandacht aan de condities van de behandelaar, noodzakelijk om informatie een kans te geven.

8. BEHANDELEN: TRANSFORMATIE VAN ‘LIGHT AND LOVE’
De rest van het programma staat in het teken van ervaren en nog eens ervaren van alle inzichten die je op hebt gedaan. Licht, klank en liefde zijn de woorden die wonderen kunnen verrichten. Dat kan via jou.


Behandelvormen
Praktijkgedeelte Cranio-sacraal / Kinesiologie / EFT / Assemblagepunt. Deze behandelvormen zijn zeer geschikt binnen het terrein van informatiegeneeskunde. Je kunt ook energetisch werken. Het verschil zal in de praktijk duidelijk worden.

Cranio-Sacraaltherapie heeft mijn volle aandacht. Een prachtige mogelijkheid om via het lichaam contact te maken met ‘The Big Reality’. Het zogenaamde versmelten wat plaats vindt, opent poorten tot ontspanning, nieuwe dimensies. De mogelijkheid ontstaat voor het deblokkeren van oude trauma’s en overtuigingen. Het mooie van deze vorm is dat jij facilitator bent en dat de volledige vrijheid bestaat voor de om de bewegingen te gebruiken daar waar het om healing vraagt, op alle niveaus. Lichaam, mind, hart en ziel, levens. In dit eerste jaar richten we ons op het ontspannen van het het cranio-sacrale systeem en de heilzame effecten op zenuwstelsel, brein en alle cellen.

Kinesiologie

Kinesiologie gebruiken we als onderzoekmogelijkheid en het verzamelen van informatie. Je leert de basis van het testen. Uiteraard leer je de alarmpunten van de meridianen kennen en we werken met de acupunctuuratlas van de gevoelens. Het is voor veel mensen fijn als ze kunnen voelen dat er iets gebeurt in het lichaam. Omdat er onbewuste spierspanningsverschillen optreden voelt de persoon dat in het lichaam. In dit jaar gebruiken we de Kinesiologie om te weten waar we kunnen behandelen, en op welke manier. Verder leer ik je om in korte tijd voedsel te testen op versterkend, verzwakkend of neutraal.

EFT, emotionional freedom technique
Dit is een mooie methode om belemmerende gedachten, gevoelens en situaties te deblokkeren en gezonde nieuwe informatie te programmeren. Er wordt gebruik gemaakt van specifieke acupunctuurpunten maar het is nog mooier om het toe te kunnen passen op de acupunten die aangewezen zijn tijdens de behandeling. Wanneer deze punten via EFT aangesproken worden

Assemblagepunt Is een belangrijke in en uitgang van informatie. Wanneer dit punt verplaatst is door trauma’s, grote overweldigende gebeurtenissen, kan dit veel psychische en lichamelijke klachten teweegbrengen.

Praktische informatie
Plaats: Heusden Vesting Tijd: 9u30 – 17u30
Lunch inbegrepen
Dag: zondag Tijd: 09:30 – 17:30
Investering: € 185,- per dag. Het bedrag kan per keer voldaan worden via pin.
Start januari of februari 2011 en zal proberen om ongeveer 1 zondag in de 3 weken te plannen.

Ben je geinteresseerd? Heb je vragen? mob:06-25480305MINDFUL BEAUTY: UITSTRALEN WIE JE IN JE HART BENT

terug       
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl