MINDFUL BEAUTY: UITSTRALEN WIE JE IN JE HART BENT

Mindful Beauty is een gezamelijk idee van Marion van Iren en Tineke Meyers. We hebben een nieuw, bijzonder en eigenzinnig programma waarmee we recht doen aan jouw totale vrouw of man zijn. Jouw mens zijn staat centraal. Spirit, Mind, Feelings & Body krijgen volwaardige aandacht.

Zijn wie je NU bent
Tineke en Marion nodigen je uit om eens heel bewust stil te staan bij jezelf. Zie hoe mooi je bent. Zonder “ja maar” en zonder “nee toch”. Kijk, voel, beleef en ervaar. Verder niets.

Echte aandacht
Bij Mindful Beauty betekent het woord “schoonheid” veel meer dan je in eerste instantie verwacht. Schoonheid krijgt een diepere betekenis. Schoonheid wordt zichtbaar door echte aandacht voor wie jij bent. Kijk met oprechte liefde naar het leven en naar jezelf. Aanschouw jouw natuur door het oog van de kunstenaar. Het leven is te mooi en jij bent te kostbaar om er oppervlakkig mee on te gaan. Bij Mindful Beauty stop je met rennen, plannen en stressen. Wij maken ruimte voor jou en jij krijgt ruimte voor jezelf. Bewust ontdekken wat je nu werkelijk denkt, voelt en doet. Ontdek wat jou wel en niet gelukkig maakt zodat je kunt gaan stralen!

Blij maakt aardig en aardig maakt blij
Mindful Beauty wil het leven in jou wakker maken in al haar kleuren, kracht en lijnenspel. Met in je hoofd prettige gedachten, in je hart liefdevolle gevoelens en in je lichaam een prettige ontspanning. Dat wil je vieren en vormgeven met kleding die je lichaam kleurt, zodat jouw unieke schoonheid nog meer zichtbaar wordt. Wat is er fijner dan oprecht jezelf te kunnen zijn en jezelf te kunnen voelen? Als je jezelf bent, ben je prachtig. Dat ga je uitstralen. Jij bent blij en met jouw blijheid maak je de wereld iedere dag een beetje mooier.

Duurzaam investeren in jezelf
Als je kennis neemt van het concept van Mindful Beauty is dat een positieve en duurzame investering in jezelf. Wij zien graag dat jij de wereld aansteekt met jouw prachtige uitstraling!

Leef!
Wanneer jij je echt fijn voelt ben je niet bezig met “ik doe het goed of ik doe het niet goed” of “ik ben mooi of ik ben niet mooi” of “ik ben belangrijk of ik ben niet belangrijk”. Dan ben jij JIJ. Zuiver en puur. Niet bang, niet chagrijnig, niet onzeker, maar juist krachtig, vrolijk en enthousiast. Je zit in de volle levensstroom. Of je nou dik, dun, kort of lang bent doet er niet toe. Dans, kleur, deel, ontdek en leef. Leef voluit!

Wees niet zo zuinig, zei het Leven Kijk naar mij Kleur je hart en ook je lippen Tooi je sierlijk Vrij met mij! Tineke Meyers

Wanneer Mindful Beauty?
- Als je even niet lekker in je vel zit, als je net iets meer zelfvertrouwen nodig hebt of als je niet helemaal tevreden bent met jezelf. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij je krachtiger en sterker gaat voelen.

- Als je met een groep vriendinnen, je zus(sen), je familie of je club een mooie dag, middag of avond wilt.

- Als je eens iets bijzonders wilt doen met je moeder, dochter, vriendin of zus. Echte aandacht voor elkaar en oprechte aandacht van ons voor jullie.

- Als je bewuster wilt omgaan met jezelf en je meer wilt weten over jezelf, jouw mooiste kleuren en jouw stijl. Jouw totaalplaatje als een passend en goed voelend geheel.

- Als je iets bijzonders wilt met alle aandacht voor jou. Kies dan voor een weekend waarin je veel leert, ontspant en geniet. Een weekend in een prachtige omgeving en waar jij je een VIP voelt op het kasteel. Schrijf je dan in voor een “Weekendje Zelf”.

KIJK OOK OP WWW.MINDFULBEAUTY.NL VOOR MEER INFORMATIE


'THE BIG REALITY' , maak contact met verborgen werelden

terug       
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl