Vragen over behandelingen

Vraag: voor wie is Bron geschikt? Antwoord: voor ieder-
een. Voor mensen die intensieve psychische en/of lichamelijke be-
handeling nodig hebben bestaat de mogelijkheid dat Bron als co-
behandelaar samenwerkt met de reguliere zorg. Want hoewel de praktijk is niet geschikt voor intensieve dagelijkse behandeling kan Bron zo een bijdrage leveren om bijvoorbeeld stress en angst te verminderen.
Het is ook belangrijk dat u zelf graag wil komen en het is geen enkel probleem als u sceptisch of terughoudend bent als u wel open staat om iets nieuws te ervaren.
Vraag: hoeveel consulten heb ik nodig voordat ik me beter voel? Antwoord: dat is moelijk te zeggen. Bron spant zich in om adequaat te werken. Het hangt echter af van de vraag. Bron kan een aantal consulten met u afspreken om te kijken of er voldoende in beweging komt.
Vraag: hoeveel tijd zit er tussen de sessies? Antwoord: meestal twee,drie of vier weken. Wanneer het traject afgesloten is, is het gewenst om een halfjaarlijkse balanscontrole™ door Bron te laten uitvoeren.
Vraag: moet ik mijn kleding uitdoen tijdens de behandeling? Antwoord: doorgaans niet. Bij alle behandelvormen die Bron toepast, ook cranio-sacraaltherapie kunt u uw kleding aanhouden.Wel wordt gevraagd om te zorgen voor niet-knellende kleding. Soms kan het gedeeltelijk nodig zijn omdat een massage gewenst is.
Vraag: kan ik thuis ook iets doen? Antwoord: vaak geeft Bron advies en oefeningen mee.
Vraag: is het belangijk om rust te nemen na een behandeling? Antwoord: het is heel prettig om wat er van binnen werkzaam is in alle rust zijn werk te kunnen laten doen. Het is doorgaans niet noodzakelijk.
Vraag:kan ik een reactie krijgen op de behandeling? Antwoord: Ja dat is mogelijk maar dat duurt meestal niet lang.Anders kunt u altijd even overleggen met Bron.

Spreekt de benadering van Bron je aan? Voor een afspraak kun je contact opnemen met Tineke Meyers. Tel: 062-5480305


Veelgestelde vragen
Zakelijke vragen

terug       
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl