BEWEGING BEGINT VAN BINNEN

Door de pure aandacht voel ik mij bewogen, kom ik in beweging
Bron, een plek waar het hart, aandacht en deskundigheid even belangrijk zijn. Waar tijd en ruimte ontstaan voor al wat is. Waar geest hart en lichaam evenwaardig aandacht krijgen.En waar niets menselijks vreemd is, op zoek gaan naar Echt en Puur, Kracht en Hart, Energie en Grenzen, Spirit en Pad, Gezondheid en Passie.

Bron is er voor je gezondheid
Wanneer je lichaam pijn doet of onrustig is, is het moeilijk om blij te zijn. Graag help ik je pijn te milderen en rust te brengen in je hoofd en lichaam. Daar heb ik verschillende mogelijkheden voor. Onder 'Behandelmethoden' kun je hier iets over lezen. We kijken welke vorm bij jou past en bij je vraag het meest kan helpen.

Bron is er voor groei
Als je jezelf niet leert kennen, hoe weet je dan hoe je gelukkig kunt zijn?

Bron, een leerplek waar je nieuwe inzichten krijgt. Over jezelf en over Leven. Wanneer je iets nieuws ontdekt kun je iets nieuws beleven. Inzicht en ervaring zorgen er samen voor dat je bewuster, krachtiger, blijer en wijzer wordt.

Op welke manier?
Counseling en coaching: We gaan samen in gesprek. Bron kan snel verbanden vinden en daarbij aangeven wat speciale aandacht nodig heeft. Een samenzijn waar luisteren en vertellen, intuitie en kennis, analyse en advies, geven en ontvangen, samenvloeien.
Treatment en healing: We zorgen dat lichamelijke problemen en belemmerende gedachten/overtuigingen behandeld worden. De nadruk ligt op het laten ontstaan van beweging daar waar stagnaties zijn. Omdat mind en body een geheel zijn behandelen we de grote energiesystemen die alles met elkaar verbinden. Maar ook de klacht zelf krijgt uiteraard aandacht.
Reading: Bron heeft de mogelijkheid om informatie op te sporen en te ordenen. Ik doe dit met mijn handen, mijn intuitie of met Core inergetix, waarbij de computer mij ook nog helpt.
Training: Het gaat om je persoonlijke ontwikkeling en nieuwe inzichten. Ervaren en oefenen horen daar natuurlijk bij. Je kunt bij 'nieuws' lezen welke trainingen er gegeven wordt.

Kwaliteit
Ik ben regulier medisch, psychisch, en natuurgeneeskundig geschoold. Mijn beroepservaring? Ongeveer 20.000 consulten en vele trainingen.

Mijn leren houdt nooit op. Hierdoor kan ik gebruik maken van de nieuwste inzichten en middelen.

Tarieven
Consult : 90,-. Je kunt bij Bron pinnen
Relatieconsult: voor ieder 90,-.
Webconsult: 45,- voor een half uur. 90,- voor een uur.
Reading/Scan met rapport: 90,- + 1 consult voor uitleg.
Houseclearing: afhankelijk van aantal uren. Je krijgt vantevoren een indicatie.

n.b. Voor een afspraak die later dan 24 uur vantevoren wordt afgezegd of bij het niet nakomen van een afspraak, wordt een consult in rekening gebracht.


Vergoeding
Veel verzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel tot een bepaald bedrag. Afhankelijk van de polis. Mijn beroepsvereniging is VNT. Ik heb 2 AGB codes en ben RNGB geregistreerd.

Spreekt de benadering van Bron je aan? Voor een afspraak kun je contact opnemen met Tineke Meyers. Telefoon: 06-25480305

Bron voor iedereen
      
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl